Engångsbiljett

65kr

I dagsläget får antalet besökare inte överstiga 50 personer. För att bättre kunna följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter om distans, kommer vi enbart att sälja biljetter på nätet genom förköp via Tickster, dvs ingen kontantförsäljning i kassa. Vid köpet bokas platsbiljett vilket innebär mindre köbildning vid insläpp. Vid insläppet kommer den digitala biljetten att skannas av.

En knapp för biljettköp finns här ovan och länken publiceras också på vår facebook-sida. Det kommer vara möjligt att köpa biljett från och med torsdag veckan innan filmen visas. Sedan gäller först till kvarn.

Filmer kvar på medlemskortet för 2020? Ni kan få pengarna tillbaka för de filmer som är outnyttjade genom att lämna in medlemskortet tillsammans med namn, bankkontonummer och telefonnummer så sker återbetalning till bankkontot. Rabattsystemet med medlemskortet går tyvärr inte koppla till det digitala biljettsystemet.